Göç İdaresi Heyeti Rektör Şahin’le Görüştü

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kampüsteki çalışmaların uluslararası öğrenciler de düşünülerek planlandığını söyledi.

İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Servet Yelken ve beraberindeki heyet, Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşme esnasında kısa bir açıklama yapan ASÜ Rektörü, kampüste uluslararası öğrencilere yönelik olarak yapılan çalışmalardan söz etti. Gerek akademik gerekse fiziki bakımdan yapılan tüm çalışmaların uluslararası öğrenciler de düşünülerek planlandığını dile getiren Şahin, “Her yıl uluslararası öğrenci sayımız ve ülke çeşitliliği artıyor. Biz, bu konuyu önemli buluyor ve kontrollü bir büyüme stratejisi ile ilerliyoruz. Kurumlar arası iş birlikleri de çalışmalarımızı şekillendiriyor” dedi.

Ziyaret, süreç içerisinde yapılabilecek projelerin istişaresiyle tamamlandı.